Udmelding på elektroniske medier 23/3 2020

Udmelding på elektroniske medier 23/3 2020

Som følge af pressemeddelelse pr. 23. marts 2020, er Svendborg Søfartsskole lukket ned frem til 2. påskedag, d. 13. april 2020. 

Nuværende elever bedes fortsat holde øje med Svendborg Søfartsskolens Facebook side, klassernes facebookgruppe og hjemmeside. 

Undervisningen via de elektroniske medier vil fortsætte som nu. Der overgås fra repetition til gennemgang af nyt stof, i det omfang det er muligt. Der vil blive fokuseret på det teoretiske stof, mens den praktiske del af undervisningen skubbes længere frem til en periode med færre eller ingen restriktioner.

Alt kursusaktivitet vil ligeledes være bragt til standsning i samme periode. Vi vil de kommende dage kontakte kursister via den mailadresse de har opgivet på tilmeldingsblanketten. Mailen vil komme fra Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi arbejder sammen med Beredskabets Uddannelsescenter for at finde alternative datoer for kursusforløb, så alle kursister kan komme deres lovpligtige STCW-kurser. Opstår der behov for udsættelse til certifikater, henviser vi til Søfartsstyrelsens bevis og certifikat afdeling.  Dette kan betyde, at vi i en begrænset periode vil kunne tilbyde kurser i weekenderne. Derfor beder vi både samarbejdspartnere, kursister og rederier om at holde et skarpt øje med Svendborg Søfartsskoles hjemmeside og Facebook side.

Svendborg Søfartsskole - Overgade 6 - 5700 Svendborg - info@svesoef.dk - Tlf: +45 6221 0484


WebBureau ITTP