Kursusaktivitet i april/maj måned, 2020

COVID-19 relateret information

Det er med stor beklagelse, at Svendborg Søfartsskole er nødsaget til at aflyse planlagte kurser i april og indstille muligheden for tilmelding af kurser i maj måned. Dette sker som en eftervirkning af COVID-19 efterspillet i samfundet. Vi er opmærksomme på, at det pt, ser ud til at der vil ske en gradvis åbning af samfundsrelaterede organisationer og institutioner, men det er for usikkert at planlægge direkte efter det.

Hvis der er en direkte konsekvens for kursisten, vil kursisten modtage en mail på den mailadresse, der er opgivet på tilmeldingsformlen. Vi kan desværre ikke tilbyde en ny dato, som det er lige nu, men arbejder på alternative løsninger og anbefaler derfor kursister, rederier og samarbejdspartnere at holde øje med Svendborg Søfartsskoles hjemmeside samt Facebook side.

Hvis kursisten kommer i klemme med beviser og certifikater, anbefaler vi, at Søfartsstyrelsen kontaktes. Ved fremvisning af bekræftelse på kursustilmelding og aflysning, vil der være mulighed for forlængelse efter individuel aftale. Dette er op til Søfartsstyrelsen.

Svendborg Søfartsskole - Overgade 6 - 5700 Svendborg - info@svesoef.dk - Tlf: +45 6221 0484


WebBureau ITTP