Oplysningspligt - eksterne kursister

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige:

Svendborg Søfartsskole, Overgade 6a, 5700 Svendborg, CVR nr.: 64305018 er dataansvarlig for behandligen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du kan kontakte os på telefon nr. +45 6221 0448, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vedrørende henvendelser om persondata.

Vi behandler følgende oplysninger om dig:

Dit navn, adresse, telefonnummer, mail, uddannelsesbevis/sønæringsbevis, CPR-nr. og sundhedsattest.

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger:

Vi indsamler ovenstående alm. Personoplysninger for at kunne imødeokmme aftalen for kursusforløbet iht. Databeskyttelsesforordningens art. 6, 1, b. CPR-nr. indsamles og videregives fordi det kræves af Søfartsstyrelsen iht. Databeskyttelsesloven og sundhedsattesten indsamles iht. Bekendtgørelse om lægeundersøgelse af søfarende og fiskere.

Modtagere eller kategorier af modtagere:

Vi videregiver dine oplysninger til myndigheder, herunder Søfartsstyrelsen, uddannelsesinstitutioner og hoteller i forbindelse med dit kursusforløb, hvis overnatning ønskes.

Opbevaring af dine personoplysninger:

Personoplysninger opbevares alene så længe dette er nødvendigt til at opfylde formål, hvortil personoplysningerne er indsamlet.

Vi er forpligtet til at opbevare regnskabsmateriale i 5 år plus indeværende regnskabsår i henhold til bogføringsloven. Her vil oplysninger om dig fremgå som dokumentation. Kursuscertifikater vil blive opbevaret i 5 år.

Dine rettigheder:

Efter lovgivningen i databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder:

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside; www.datatilsynet.dk

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.